Boek ‘Mollen’

BIOLOGIE – LEVENSWIJZE – BESTRIJDING EN VERJAGEN

Een mol is een fascinerend en tegelijkertijd irritant wezen, dat veel mensen het leven zuur maakt. Molshopen zie je overal, tot groot leedwezen van tuiniers, boeren, tuinbouwers en landeigenaars. Wat gaat er schuil achter dit bijzondere dier, hoe leeft het, waarom verschijnt het opeens en steekt het op de meest onverwachte plekken z’n kop op en vooral: hoe kom je er vanaf? Dit boek geeft een deskundig overzicht van de biologie en levenswijze van mollen en doorbreekt alle taboes. Bovendien biedt het effectieve methoden en handleidingen om mollen te verjagen en te bestrijden.
Deze informatieve en nuttige uitgave is de eerste in zijn soort en voorziet in een bijzonder grote vraag.


AANKOOP BOEK ‘Mollen’

.

Sinds 2011 is ‘Mollen’ in unieke boekvorm uitverkocht. Enkel de digitale versie van het boek kan nog worden besteld en gedownload!  Download nu veilig, snel en tegen een extra voordelig tarief het boek ‘Mollen’!

koop het boek:
via BOL.COM
via STANDAARD BOEKHANDEL

 .

RECENSIES – Boek ‘Mollen’ in de media

Geschreven pers:

Radio en tv:

Natuurprogramma van VARA!-tv

Boekenwijzer RTV Regionale televisiezender

 

DETAILS ‘Mollen’

Uitgegeven bij Tirion Uitgevers Nederland
Formaat 17.2 x 21.4 cm
Omvang 128 blz.
Prachtige illustraties in kleur
ISBN 978 90 5210 737 0
€19,95 – 13,95

 

 

OVER DE AUTEUR

Roeland Vranckx runt een bureau voor landschaps- en tuinarchitectuur (www.tuinenvranckx.be) in de Antwerpse Kempen in België. Doorheen de jaren vernam hij vele klachten van klanten die opgezadeld zaten met mollen in de tuin en niet wisten wat ermee gedaan.

Op deze manier dwong de praktijk hem min of meer om zich jarenlang te verdiepen in mollen en de methoden om mollen te verjagen en te bestrijden.

In het voorjaar van 2008 bedacht hij het concept van de “Mollenvangset”: een totaalpakket waarmee particulieren zichzelf, mbv. een dvd, handleiding etc., kunnen bekwamen in het vangen van mollen. De mollenvangbox wordt internationaal in vier talen verdeeld door de firma BSI . Het product kan in tuincentra verkregen worden. (meer informatie)

van idee naar product…

In de loop der jaren schreef Roeland al zijn bevindingen en vaststellingen op papier neer, ondernam hij praktische expertises op het terrein, hield hij nauwe contacten met professionele mollenvangers en verzilverde hij zijn onderzoek met een uitgebreide fotocollectie. Een logisch vervolg in dit verhaal leek hem een boek over mollen. Uitgeverij Tirion haakte meteen in op het idee en lanceerde het boek Mollen in oktober 2008.

© Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door Karen Maes & Jeff Maes